Nieuws: Tom Clancy's Rainbow Six Siege : Free Weekend 16 tot en met 19 november

Geschreven door RDJ134 op 14 november 2017 om 19:57 uur

Tom Clancy's Rainbow Six Siege (recensie) mag dan alweer twee jaar oud zijn, maar het is nog altijd een onwijs vette game die nog steeds nieuwe content krijgt. Mocht je nog niet bekend zijn met deze titel, dan kan dit weekeind vanaf 16 tot en met 19 november het spel helemaal gratis en voor niks uit proberen. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht en video.


Van 16 tot en met 19 november is Tom Clancy's Rainbow Six Siege geheel gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (via Uplay en Steam). Samen met de meer dan 20 miljoen huidige spelers, genieten nieuwkomers gratis van de gehele game inclusief alle eerdere updates en toevoegingen.

Mochten spelers tijdens dit gratis weekend besluiten om Tom Clancy's Rainbow Six Siege aan te schaffen, dan doen zij dat met kortingen tot wel 50%. Spelers nemen vervolgens al hun voortgang mee en spelen dus ongestoord verder.

Operation White Noise
Het gratis weekend vindt plaats voor de lancering van Operation White Noise, onderdeel van Year 2 Season 4 van Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Operation White Noise is vanaf 20 november beschikbaar op de Technical Test Server voor Windows PC. Spelers maken kennis met een nieuwe map, één van de hoogste observatietorens in Zuid-Korea, en drie gloednieuwe Operators (twee van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en één van de Poolse GROM).

Spelers die meer willen weten over Operation White Noise, schakelen op 19 november vanaf 21:00 uur in op twitch.tv/rainbow6, waar tijdens de Pro League finales live een eerste blik op deze content wordt geworpen.


Voor meer informatie over Tom Clancy's Rainbow Six Siege, ga naar rainbow6.ubisoft.com.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief