Nieuws: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands PvP Update 1 - Interference

Geschreven door RDJ134 op 16 november 2017 om 14:28 uur

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (recensie) is onwijs vet om te spelen en geeft je genoeg waar voor je geld. Zo kreeg de game pas geleden de PvP mode die eerlijk gezegd behoorlijk fun is, en deze krijgt binnenkort een uitbreiding met nieuwe speel modus, mappen etc etc. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht en video.


De PvP-modus van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, Ghost War, wordt vandaag uitgebreid met de nieuwe Interference-update op PlayStation 4, Xbox One en PC. Hiermee wordt Ghost War uitgebreid met een nieuwe klasse, nieuwe mappen en een nieuwe modus genaamd Uplink. Ook in 2018 blijft Ghost War maandelijkse updates ontvangen.

De komende maanden blijft Ghost War groeien met de release van verschillende gratis content-updates die nieuwe klassen, modi, mappen en gameplayaanpassingen toevoegen. Al deze toevoegingen zijn gratis en beschikbaar voor alle spelers.

Naast vijf nieuwe mappen bevat de Interference-update ook het volgende:

· Uplink: Een vier-tegen-vier modus waarin teams tegen elkaar vechten om de controle over een punt in het midden van de map. Met behulp van de klassengameplay en unieke mechanieken van Ghost War en vier exclusieve mappen, moedigt Uplink spelers aan om hun speelstijlen aan te passen en nieuwe strategieën te bedenken.

· De Disruptor: Een nieuwe Assault-klasse die in alle PvP-modi beschikbaar is en het aantal unieke klassen verhoogt naar veertien. Uitgerust met een stoorapparaat, creëert de Disruptor zowel chaos als mogelijkheden door te knoeien met de HUD van de vijanden, waaronder hun markers, mini-map en notificaties. Zo biedt de Disruptor vele nieuwe, tactische mogelijkheden.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief