De NCIS: Los Angeles seizoen één box heeft een datum

RDJ134 21 januari 2011 om 21:40 uur

NCIS: Los Angeles is ondertussen alweer een tijdje op de TV te zien, en voor de mensen die het eerste seizoen willen kopen is er goed nieuws. Want vanaf 27 aprils is deze box op DVD (uuh, waar is de Blu-Ray versie, het is 2011 niet 2001) voor de prijs van € 49,95 te koop. Hier is het persbericht:

aramount Home Entertainment brengt op 27 april de succesvolle TV serie NCIS: LOS ANGELES - THE FIRST SEASON uit op DVD. De spin-off van de originele NCIS is een actiespektakel, boordevol spannende undercover acties in een spectaculaire setting: Los Angeles. In 2009 brak NCIS: Los Angeles alle kijkcijferrecords in Amerika. De serie werd daar, na de originele NCIS, de best scorende serie met gemiddeld vijftien miljoen kijkers. Begin vorig jaar werd de serie op TV zender Veronica ook in één klap de best bekeken serie, met een gemiddelde van 500.000 kijkers. Bekijk nu alle 24 afleveringen van deze hitserie zonder onderbrekingen, waar en wanneer je maar wil.

De 6-disc DVD box bevat naast alle afleveringen van het eerste seizoen nog niet eerder vertoonde bonusmaterialen, zoals interviews met cast en crew, een featurette over het ontstaan van de show, een kijkje achter de schermen bij het Ops Center, een set tour met de productie designer, CBS promotiefilmpjes en de 2 NCIS Seizoen 6 afleveringen Legend - deel 1 en deel 2.

De cast van NCIS: LOS ANGELES bestaat verder uit Linda Hunt, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig en Barrett Foa. NCIS: LOS ANGELES - THE FIRST SEASON bevat alle 24 adembenemende afleveringen van het eerste seizoen, alsmede deel 1 en 2 van de crossover aflevering "Legend" van "NCIS," waarin het Los Angeles team wordt geïntroduceerd en bijzondere extra's zoals behind-the-scenes materiaal.



Reageer