Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: PvP Update 2 - Jungle Storm

RDJ134 8 december 2017 om 15:28 uur

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (recensie) is onwijs vet om te spelen en geeft je genoeg waar voor je geld. Zo kreeg de game pas geleden de PvP mode die eerlijk gezegd behoorlijk fun is, en deze krijgt binnenkort een uitbreiding met nieuwe meuk en daar over gaat het onderstaande persbericht en trailer.


Jungle Storm, de tweede grote gratis update voor de Ghost War PvP-modus van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, is vanaf 14 december beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.


Jungle Storm introduceert meerdere nieuwe PvP-opties, waaronder:

• Twee nieuwe klassen beschikbaar in de PvP-modus. Dit zijn de Pathfinder, die uitgerust met een dodelijke kruisboog zelfs door drones onopgemerkt blijft, en een andere klasse, die op 14 december bekendgemaakt wordt.

• Speel voor het klassement door met jouw squad tegen anderen te strijden om zo in de ranglijst te stijgen.

• Nieuwe maps voor de Elimination- en Uplink-modi.

• Nieuwe wapens voor zowel PvP- als PvE-modi.


In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Ghost War focust zich met het groeiend aantal klassen, mappen en modi op teamwork, strategie en tactiek. De ontwikkelaars blijven deze algehele PvP-ervaring in de toekomst verrijken door meer klassen, mappen en zelfs modi toe te voegen. Alle nieuwe mappen en modi zijn gratis voor alle spelers. Alle nieuwe klassen zijn verkrijgbaar met Prestige Credits en zijn een week eerder beschikbaar voor alle spelers met een Season Pass of Ghost War Pass.



Reageer