Websites 2011 edities van The Pary en Campzone online

RDJ134 24 januari 2011 om 19:12 uur

Wie dacht dat de Lan Party scene in Nederland dood was, heeft het mis want het is nog altijd springlevend. Ook dit jaar zal er een nieuwe Campzone en The Party plaats vinden, en daar voor kan je nu al kaartjes bestellen, en mocht Nederland te klein voor je zijn, dan kan je met een georganiseerde reis naar de grootste Lan Pary ter wereld in Zweden gaan. Daar zijn ook een hele hoop geeky/gamer chicks aanwezig, dus.....

DUH-Events, professionals in evenementen, heeft deze maand de deuren van haar twee nieuwe websites geopend, waardoor het direct mogelijk is om tickets te bestellen voor de game-evenementen The Party en CampZone. Later dit jaar zal de evenementenorganisatie er tevens voor zorgen dat gamers op een goed georganiseerde manier meekunnen naar het Zweedse DreamHack, de grootste Lanparty ter wereld.

Het eerste evenement dat georganiseerd zal worden, zal plaatsvinden in het Paasweekend. Op 22, 23 en 24 april zijn de deuren van Beursgebouw Eindhoven weer geopend voor The Party, de grootste Lanparty van de Benelux. Competitieve gamers zullen op The-Party tevreden zijn, want met de competities is een waarde van minimaal tweeduizend euro te winnen. Voor CounterStrike 1.6 en CounterStrike Source is er al vijfhonderd euro per game aan de prijzenpot toegewezen. Met Call of Duty 4: Modern Warfare valt er minimaal duizend euro te winnen. Deze competities worden gespeeld op de PC via het supersnelle 10 Gigabit netwerk dat op The Party aanwezig is. De normale ticketprijs voor het gehele weekend bedraagt €47,50. Dit is inclusief onbeperkt gratis frisdrank, koffie en thee. Snelle beslissers krijgen vijf euro korting tot eind februari.

De maarliefst elf dagen durende gamevakantie, CampZone, zal van 29 juli tot 8 augustus plaatsvinden in Oirschot. Uiteraard zullen er deze editie ook weer allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Bezoekers kunnen deelnemen aan een voetbalmiddag op een enorm, met zeep bedekt zeil en 's avonds wordt uitbundig bingo gespeeld, alwaar toffe gamegoodies en kleine gadgets te winnen zijn. Een karaokeavond en allerlei opblaasbare toestellen zoals een klimmuur zullen ook niet ontbreken. Een volledige activiteitenlijst volgt later. Voor zowel PC als console zullen er ook weer allerlei competities georganiseerd worden. Een ticket voor het gehele evenement kost €219,00. Daarnaast is het ook mogelijk een legertent, bed, koelkast, tafel of stoel te huren.

Via de nieuwe websites www.the-party.nl en www.campzone.nl blijven bezoekers op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de evenementen. Op de websites van DUH-Events zijn ook altijd leuke prijzen te winnen, gevarieerd van een nieuwe game tot een geheel nieuwe HP gaming PC, inclusief een 25" LCD scherm.

Naast CampZone wordt komende zomer opnieuw het Zweedse DreamHack georganiseerd. DreamHack is de grootste Lanparty ter wereld met plaats voor meer dan 15.000 bezoekers. De organisatie achter The Party en CampZone maakt het in samenwerking met Intel mogelijk om via Pack4DreamHack dit fantastische evenement mee te maken.

Voor meer informatie over de evenementen van DUH-Events, bezoek je portaalwebsite www.lan.nl.

Reageer