Nieuws: Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Year 3 Pass nu beschikbaar

Geschreven door RDJ134 op 13 december 2017 om 16:00 uur

Het is alweer twee jaar geleden dat je hier op Eigenwereld mijn recensie van het nog steeds erg sterke Tom Clancy's Rainbow Six Siege kon lezen. In deze 24 maanden tijd heeft de game diverse updates en GRATIS!! DLC gekregen in de vorm van mappen en Operators. Deze werden per seizoen geïntroduceerd, nu het derde jaar voor de deur staat is het mogelijk om alvast de Year 3 Pass te kopen. Deze geeft je eerder toegang tot nieuwe content en krijg je wat bonus spullen en munten. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht.


Als teken van toewijding verrijkt Ubisoft Montreal wederom de algehele multiplayer-ervaring van Tom Clancy's Rainbow Six Siege met de groeiende community in het achterhoofd. De Year 3 Pass is namelijk een VIP premium jaarlidmaatschap, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot acht nieuwe Operators uit Rusland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Marokko, die verspreid over het jaar verschijnen. Andere VIP-voordelen zijn 600 Rainbow Six credits, voortgangboosts, cosmetische items, kortingen in de shop en meer. Daarnaast ontvangen spelers de Damascus Steel Signature weapon skin als zij de Year 3 Pass voor 5 maart 2018 aanschaffen. Spelers die in het bezit zijn van de Year 2 Pass, ontvangen 600 extra Rainbow Six credits als ze de Year 3 Pass aanschaffen.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege heeft onlangs de mijlpaal van 25 miljoen spelers bereikt. Ook is de laatste content van Year 2, Operation White Noise, beschikbaar gemaakt voor al deze spelers. Het blijven investeren in de spelers is van groot belang en daarom zijn de drie nieuwste Operators - Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM - elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden, vanaf nu door alle spelers zonder Year 2 Pass vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief