Boef - Antwoord (Prod. Jack $hirak)

RDJ134 22 januari 2018 om 01:05 uur

Begin deze maand veroorzaakte de rapper Boef voor een hoop ophef omdat hij drie vrouwen voor kechs (hoeren) had genoemd, nadat deze hem hielpen toen hij met pech langs de weg stond. Al snel reageerde hij met een video die het nog erger maakte en de video die er na kwam gooide nog meer olie op het vuur en viel de media over hem heen en werden shows gecanceld en zijn muziek geboycot op radio stations (Boef zijn doelgroep luistert daar niet eens na, want internet is hier zijn domein) die hem al amper draaide.

Toen hij nog aan damage control deed op TV bij RTL Boulevard stond hij er bij als een geslagen hondje en werd hij van alle kanten aangevallen door de presentatoren. Want Boef moet leren om met de media om te gaan en kan het beste media training nemen, en in dit soort gevallen gewoon excuus maken en geld/opbrengst van een optreden doneren aan een goed doel om zo nog wat goodwill te kweken. Maar goed, ik ben zijn manager niet en ook is het niet aan mij om hem te vertellen wat wel en wat niet te doen.

Want de media is vrij hypocriet naar hem toe geweest en was het een soort van heksen jacht geworden en zijn er rappers die het bonter maken met vechtpartijen en opgepakt worden voor wapenbezit en drugshandel die wel gewoon geboekt en de hemel ingeprezen worden op TV en radio. Boef dropte dit weekeinde de onderstaande de onderstaande track online waar in hij nogmaals sorry zegt en zijn kant van het verhaal laat horen. Ik zeg je eerlijk dit klinkt verdomd lekker.



Reageer