Nieuws: Assassin’s Creed Origins: The Hidden Ones - Launch Trailer

Geschreven door RDJ134 op 22 januari 2018 om 21:25 uur

Assassin’s Creed Origins (recensie) is niet alleen één van de eerste games die gebruik maakt (ondanks enkele sound bugs) gebruik van Dolby Atmos maakt, maar ook één van de beste games die ik in jaren gespeeld hebt. Ik heb er ongeveer 93 uur nu in zitten met het verhaal uitgespeeld en nog twee Achievements te gaan. Morgen verschijnt er de eerste DLC voor de game die als titel The Hidden Ones heeft en zich vier jaar na het einde van het spel afspeelt. De prijs is €9,99 of te wel tien euro en daar krijg je een hoop voor terug, maar daar meer over in het onderstaande persbericht en bijbehorende launch trailer.


The Hidden Ones, de eerste downloadbare content (DLC) voor Assassin’s Creed Origins, lanceert op 23 januari 2018 op alle platformen voor alle spelers met de Season Pass, of kan vanaf diezelfde datum apart aangeschaft worden voor €9,99.

Deze verhalende uitbreiding bouwt verder op de groei van de Brotherhood en neemt spelers mee tot vier jaar na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Origins. Hier gaan ze de strijd aan met een Romeins leger dat een nieuwe regio van de wereld bezet houdt: de Sinai. Deze uitbreiding verhoogt de level cap naar 45, waardoor spelers hun personage nog verder kunnen upgraden en uitbouwen. Verder krijgen alle spelers toegang tot vier nieuwe Legendarische wapens, een nieuwe outfit, twee nieuwe zadels, verschillende nieuwe wapens en twee nieuwe levels voor alle zelfgemaakte gear.

Assassin’s Creed Origins is reeds verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, onder meer in de Ubisoft Store.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Assassin's Creed: Origins Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief