Nieuws: Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Outbreak : Space Capsule Trailer

Geschreven door RDJ134 op 02 februari 2018 om 01:20 uur

Toen ik pas geleden Tom Clancy's Rainbow Six Siege (recensie) had ik het er met me team over dat de terroristen hunt eigenlijk uitgebreid kon worden met zombies, en daar waren sommige het ook over eens. Maar nooit had ik kunnen dromen dat dit nu gaat gebeuren, althans niet met echte zombies maar zo te zien infected. Dit is onderdeel van een season event die volgende maand vier weken lang zal plaats vinden. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht en bij behorende trailer.


De eerste details van de Year 3 content voor Tom Clancy's Rainbow Six Siege zijn onthuld. Zowel de nieuwe operation, ‘Operation Chimera', en het allereerste seizoensevent, het ‘Outbreak Event', zijn onthuld. In het eerste coöp-event in Rainbow Six Siege, Outbreak, gaan twee nieuwe Operators de strijd aan met een enorme dreiging. De nieuwe Operators zijn specialisten in dit soort gevaarlijke situaties en tevens speelbaar in de multiplayermodus.Team Rainbow wordt deze keer met een totaal andere dreiging geconfronteerd. Een plaag van onbekende origine valt het kleine stadje van Truth or Consequences in New Mexico aan. Het gevaar is dusdanig groot, dat de autoriteiten de hele stad hebben afgesloten, waardoor de burgers en soldaten gevangen zitten. Team Rainbow haalt alles uit de kast en raadpleegt de beste specialisten, die opereren binnen 's werelds beste elite-CTU's. De twee nieuwe Operators komen uit Frankrijk en Rusland en zijn experts als het gaat om biologische oorlogsvoering.Outbreak, een vier weken durend, nieuw coöp-event

In het eerste seizoensevent van Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Outbreak, kiezen spelers hun beste team van drie om de dreiging in de verwoeste stad te neutraliseren. Team Rainbow heeft geïnvesteerd in een exclusieve Outbreak-collectie van de nieuwste en beste HazMat-uitrusting (zoals uniformen, wapenskins en charms) om deze missie te laten slagen.‘Operation Chimera' is vanaf 19 februari beschikbaar op de TTS en vanaf 5 maart op PlayStation 4, Xbox One en PC. ‘Outbreak' is vanaf 20 februari beschikbaar op de TTS. Daarna is ‘Outbreak' vanaf 6 maart tot en met 3 april beschikbaar op alle platformen.


Om meer te weten te komen over de aankomende Operators en het Outbreak Event, bekijken fans de livestream tijdens de finales van de Six Invitational in Montreal op 17 en 18 februari: https://www.twitch.tv/rainbow6.


Voor meer informatie over de game of nieuws over de aankomende update, bezoek www.rainbow6.comReageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief