Far Cry 5 Story Trailer en Season Pass informatie

RDJ134 2 februari 2018 om 19:05 uur

Over een kleine anderhalve maand is Far Cry 5 verkrijgbaar voor de PC en de bekende consoles. Dus nu begint de hype train op gang te komen en heeft Ubisoft vandaag de onderstaande story trailer online gezet en kwam met de nodige informatie over de DLC en Season Pass. Want wie deze neemt heeft drie DLC stukken voor een mooie prijs en als bonus Far Cry 3 Classic Edition er bij. Die overigens ook los gekocht kan worden. Ik heb Far Cry 3 jaren geleden helemaal 100% uitgespeeld en dit is een verdomd weirde en coole game. Maar goed, hier is het persbericht en twee video's.


De Far Cry 5 Story Trailer en de details van de Far Cry® 5 Season Pass zijn bekendgemaakt. Spelers gaan ook na release op drie nieuwe avonturen en genieten van Far Cry® 3 Classic Edition. De Season Pass maakt onderdeel uit van de Far Cry 5 Gold Edition of kan los worden aangeschaft voor PlayStation 4, Xbox One en PC.



Drie extra avonturen

De Far Cry 5 Season Pass verlengt de ervaring die spelers vanaf 27 maart gaan ervaren in Hope County met drie extra avonturen in drie uiteenlopende locaties, uiteraard met unieke Far Cry-twist:

· Hours of Darkness: Ga terug in de tijd, reis naar Vietnam en neem het op tegen Việt Cộng-soldaten

· Dead Living Zombies: Neem het op tegen hordes zombies in verschillende B-film scenario's

· Lost on Mars: Verlaat de aarde en strijd tegen spinachtige wezens op Mars

Far Cry 5 is de eerste game in de serie die plaatsvindt in Amerika en biedt spelers complete vrijheid om als nieuwe junior-sheriff van het fictieve Hope County in Montana de serene en tevens knotsgekke wereld te ontdekken. Spelers merken dat hun aankomst in het stadje een stille coup door de fanatieke cultus, Project at Eden's Gate, versnelt en een gewelddadige overname van Hope County in gang zet. Belegerd en afgesloten van de rest van de wereld, vormen spelers samen met de inwoners van Hope County het Verzet.





Reageer