Nieuws: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: PvP-Update 4 - New Assignment

Geschreven door RDJ134 op 13 maart 2018 om 21:12 uur

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (recensie) is nog steeds een verademing om te spelen, en heeft sinds enkele maanden een zeer vermakelijke multiplayer mode gekregen die ook nog eens heel erg leuk is om te spelen. Deze krijgt mogen een grote update met nieuwe klassen en mappen. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht en bij behorende trailer.


De nieuwe gratis update voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, New Assignment, is vanaf morgen, 14 maart, beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. New Assignment blijft de Ghost War multiplayerervaring uitbreiden door drie nieuwe klassen toe te voegen:· The Trapper: een ervaren schutter die is uitgerust met een semi-automatische sniper met de mogelijkheid om neergeschoten vijanden te markeren en KO-gas vallen te plaatsen die vijanden verdoven en beschadigen.

· The Guerilla: een support-klasse gespecialiseerd in afleidingstechnieken en uitgerust met een drone die rookgranaten schiet.

· The Stalker: een scherpschutter gespecialiseerd in het geruisloos afmaken van vijanden dankzij haar speciale vaardigheden.

De 18 verschillende klassen in Ghost War bieden spelers meer tactische opties en manieren om situaties te benaderen op het slagveld. New assignment introducteert ook twee nieuwe mappen, ‘Refinery’ en ‘Cliffside’, die exlusief beschikbaar zijn in de Extraction-modus, en een reeks updates gebaseerd op feedback van spelers. Ook is het nu bij het begin van elke nieuwe PvP Quickplay en Ranked match mogelijk om te stemmen voor één van drie mappen.

De nieuwe mappen en gameplayupdates zijn vanaf morgen gratis beschikbaar voor alle spelers. Spelers met de Season Pass of Ghost War Pass ontvangen de drie nieuwe klassen onmiddellijk. Alle andere spelers ontgrendelen de klassen een week later met Prestige credits.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief