Spread Eagle Bar uit Far Cry 5 opent in Utrecht

RDJ134 22 maart 2018 om 17:30 uur

Over precies vijf dagen is Far Cry 5 beschikbaar voor de bekende consoles en de PC, en om dit te vieren zal morgen in hartje Utrecht de Spread Eagle Bar uit de video game openen om daar gamers te ontvangen die het spel alvast kunnen spelen, wat eten en deel nemen aan diverse andere evenementen. Maar daar meer over in het onderstaande persbericht.



Morgen, op vrijdag 23 maart, opent de Spread Eagle, de bar uit de aanstormende videogame Far Cry 5, haar deuren op het Vredenburgplein te Utrecht. De bar, die oorspronkelijk gesitueerd is in Hope County, Montana brengt bezoekers ook richting de herkenbare kerk van de schurk uit de game, Joseph Seed. Daar, in de kerkbanken, spelen fans al voor de officiële lancering Far Cry 5.

Fans en andere geinteresseerden kunnen gratis naar binnen om de sfeer van de game te proeven. Neem een kijkje in de kerk, speel een potje pool, een ouderwetse boardgame of neem je lunch mee om deze in de Spread Eagle te nuttigen. Doe mee met de verschillende foto-activaties, een wedstrijd Hope County hotdog eten, kom een zak popcorn halen of gewoon lekker gamen. Houd voor het volledige programma de Facebook-pagina van Far Cry in de gaten.

De Spread Eagle bevindt zich op Vredenburg 4 te Utrecht en is slechts 5 minuten lopen van Utrecht Centraal. De Spread Eagle en de kerk zijn tot en met 2 april te bezoeken. Op maandag is de bar geopend van 12.00 tot 20.00 uur, op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Reageer