Eigenwereld.nl is jarig!!!

RDJ134 10 februari 2011 om 21:03 uur

Vandaag is het precies één jaar geleden dat www.eigenwereld.nl van start ging, want dankzij de programmeer kunsten van Radical en Shamrock die het domein doneerde, is mijn eigen site eindelijk een realiteit geworden. Daarbij hanteer ik tot op de dag van vandaag de typische 'RDJ134' stijl van schrijven, en dat is spelfouten, arogantie, humor, sarcasme en eerlijkheid.

In het jaar dat we nu bestaan zijn er nu precies 5000 berichten op de site gepost, zijn we genoemd op Kotaku.com en hebben we met support van diverse uitgevers en PR mensen al een aantal reviews online kunnen knallen. Shamrock zorgde er voor dat vele bezoekers kennis konden maken met oa: The Walking Dead en diverse TV series. Uiteraard is een website runnen over videogames (de spreek woordelijke rode draad), muziek,films, TV series, graffiti en comics een hoop werk en probeerde we een aantal hele leuke dingen uit. Zoals de Vanavond op TV, Entertainment tips, Twilight Zone afleveringen en Vrijdag avond, film avond. Sommige van deze genoemde items zullen op korte termijn weer terug komen.

Er liggen nog wat plannen op tafel voor diverse (waar onder video) projecten en het is even kijken en afwachten hoe dat gaat verlopen. Ik ga nu even chillen en de site op naar zijn tweede jaar. Latah'


Reageer