Far Cry 5 is de best verkopende titel in de fracnhise en van 2018

RDJ134 3 april 2018 om 14:40 uur

Far Cry 5 is echt fookin a, het is zo ongelofelijk groot, mooi, vermakelijk en zeer verslavend. Sterker ik zou liever nu gamen dat dat ik nieuws zit te posten, want mijn gedachten zijn non-stop in deze titel. Ubisoft heeft vandaag bekend gemaakt dat deze titel de snelst verkopende van de franchise is en dat deze in één week tijd de beste verkopende titel van 2018 (tot nu toe) is. Mijn recensie verschijnt rond dit weekeinde en dat had sneller kunnen zijn als PostNL mijn fysieke exemplaar niet was kwijt geraakt, gelukkig was Ubisoft zo vriendelijk om mij te voorzien van een download code zodat ik de recensie als nog kan schrijven.


Far Cry 5, het nieuwste deel in de populaire videogameserie, is binnen één week de bestverkopende game van 2018*. Niet alleen dat, maar Far Cry 5 is tevens de snelst verkopende Far Cry-game ooit. De game wordt daarnaast met open armen ontvangen door zowel fans van de serie als nieuwkomers.

"Dat de exemplaren over de toonbank vliegen is één ding, maar dat de spelers zo enthousiast over Far Cry 5 zijn, is voor ons het allerbelangrijkste", aldus drs. Marcel Keij, marketingdirecteur Ubisoft Benelux.


Reageer