Nieuws: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Para Bellum : Nieuwe Map Villa

Geschreven door RDJ134 op 11 mei 2018 om 18:29 uur

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege mag dan alweer bijna drie jaar oud zijn, maar deze game is nog altijd heel erg populair en krijgt geregeld GRATIS!! ja GRATIS!! content. Binnenkort zal daar Para Bellum (wat Latijn is voor prepare for war) bij komen en deze DLC heeft een nieuwe map met de titel villa en daar over kan je hier onder wat meer lezen en een trailer zien.


De villa is ontworpen met competitieve gevechten in het achterhoofd. Dankzij de brede trappen, smalle tunnels en geheime luiken is het de map bij uitstek voor gevarieerde gameplay. Laat je niet misleiden door alle pracht en praal, want deze villa is levensgevaarlijk. Sommige vloeren zijn verwoestbaar waardoor je ineens zichtbaar bent.

De grond is eigendom van de gevreesde misdaadfamilie Vinciguerra, die bekendstaat om zijn smokkelactiviteiten. Ze trekken zich terug in deze riante woning, waar ze genieten van het leven en zeldzame kunst verzamelen. Dit is de villa op een specifiek moment: de Vinciguerra's zijn bezig met het verbranden van documenten en het verplaatsen van hun eigendommen, net voordat de grote inval zou plaatsvinden. Maar ze krijgen lucht van Operation Para Bellum en slaan in allerijl op de vlucht, waardoor er een hoop belangrijke informatie achterblijft in de villa.

Bezoek ons kanaal twitch.tv/rainbow6 op 19 en 20 mei voor de volledige onthulling van de map Villa tijdens de finale van de Pro League.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief