Nieuws: Far Cry 5: Hours of Darkness Teaser Trailer

Geschreven door RDJ134 op 24 mei 2018 om 21:46 uur

Dat Far Cry 5 een onwijs leuke titel is, kon je pas geleden hier op Eigenwereld lezen in mijn recensie van de game. Op 5 juni aanstaande komt de eerste DLC beschikbaar en deze neemt je mee naar de Vietnam oorlog en spelen we als Wendell ‘Red’ Redler die de survivalist was in Far Cry 5. Opvallend is ook dat dit een standalone addon is, dus je hoeft NIET Far Cry vijf te bezitten om dit te kunnen spelen. Van Ubisoft heb ik een seasonpass gehad, dus zo snel deze content beschikbaar is schrijf ik er gelijk een recensie van.


De eerste downloadbare content (DLC) voor Far Cry 5, Hours of Darkness, is vanaf 5 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox en PC. Hours of Darkness brengt spelers terug in de tijd en laat ze in de voetsporen treden van Hope County’s Wendell ‘Red’ Redler, die zijn teamgenoten moet redden tijdens de Vietnamoorlog van vijandige troepen. Hours of Darkness is los verkrijgbaar voor €11,99, als onderdeel van de Season Pass voor €29,99 en als onderdeel van de Gold Edition voor €89,99. Hours of Darkness is zowel speelbaar in solo als in coöp.

In Far Cry 5: Hours of Darkness herleven spelers de gruwelijke ervaring van Wendell Redler in een door oorlog verscheurd Vietnam. De eerste DLC brengt spelers van het platteland van Montana naar een gevaarlijke jungle, waarin zij moeten strijden tegen de Vietcong en het Noord-Vietnamese leger moeten vernietigen om hun teamgenoten te redden. Hours of Darkness bevat nieuwe gear, vaardigheden en twee verschillende speelmodi die worden ontgrendeld na het voltooien van Hours of Darkness: de Survivor Mode en Action Movie Mode. In de Survivor Mode ontvangen spelers een gelimiteerde loadout voor een uitdagendere playthrough en in de Action Movie Mode levert de genereuze loadout extreme actie.

Far Cry 5 post-launch content

De post-launch van Far Cry 5 gaat verder met twee nieuwe DLC’s, Lost on Mars en Dead Living Zombies, die verkrijgbaar zijn in juli en augustus van dit jaar. De DLC-avonturen zijn inbegrepen in de Season Pass en los verkrijgbaar. Spelers kunnen in Far Cry 5 Arcade genieten van twee nieuwe asset drops, die voor iedereen gratis verkrijgbaar zijn.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Far Cry 5 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief