Nieuws: The Crew 2: Face You Ride Trailer

Geschreven door RDJ134 op 20 juni 2018 om 19:14 uur

Mijn verwachtingen van The Crew 2 waren erg laag omdat ik het eerste deel even gespeeld hebt en eigenlijk drie keer niks vond. Maar dit vervolg is best fun, en dat heb ik mogen ervaring met de closed bèta waar van je hier mijn verslag kan lezen. Ubisoft zet groots in met deze game en werd er vandaag bekend gemaakt, dat er tijdens de open beta een Red Bull evenent is en daar over kan je hier onder meer lezen en zien.


Ubisoft en Red Bull Media HouseTM kondigen Face Your Ride aan. Dit is een evenement die spelers de kans geeft om hun gekke stunts in de Open Bèta van The Crew 2 in het echt uit te voeren. Spelers dienen hun beste stunts in via www.faceyourride.com. Ze maken zo kans om de stunt in het echt te beleven met Bryce Menzies, Red Bulls Trophy Truck-chauffeur*. Door Red Bulls jarenlange diepe betrokkenheid bij motorsports is zij de perfecte partner voor The Crew 2. De Open Bèta van The Crew 2 vindt plaats van 21 tot 25 juni op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers pre-loaden de Open Bèta nu via http://thecrewgame.com/beta.

Ook hebben alle The Crew 2 Open Bèta-spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan Red Bull Drift Shifters-evenementen. Hier besturen spelers verschillende officiële Red Bull-voertuigen in de enorme open wereld van de game, waaronder de Formule 1 RB13, een Red Bull-buggy, Bryce Menzies pre-runner truck en meer. De komende maanden komen spelers nog meer Red Bull-content in de game tegen.

The Crew 2 is verkrijgbaar vanaf 29 juni voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van The Crew 2 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief