Trailer van Beyond Good & Evil HD

RDJ134 25 februari 2011 om 19:33 uur

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar Beyond Good & Evil HD geeft de titel een tweede kans. Want het is een game die in zijn eerste ronde de hemel werd ingeprijst door de pers, maar de gamers massaal links lieten liggen. Wat zonde is omdat het een klassieker is. Beyond Good & Evil HD zal binnenkort via de PlayStation Store en Xbox Live Marketplace te koop zijn.

Het wachten is eindelijk voorbij. Jade en Pey'j keren terug naar je huiskamer via PlayStation Network en Xbox LIVE. Beyond Good & Evil HD is een geremasterde versie van de klassieker uit 2003. Ervaar dit meesterwerk van ontwerper Michel Ancel nu in overweldigend HD en ontdek nieuwe achievements en verbluffende graphics.

In de game wordt de vredige planeet Hyllis bedreigd door buitenaardse wezens en is deze uiteindelijk bijna door hen veroverd. Reporter Jade probeert uit alle macht haar wereld te verdedigen.

De overheid beweert dat de planeet nu helemaal veilig is. Echter, Jade vermoedt dat er meer achter de buitenaardse invasie zit. Ze komt in contact met een ondergrondse verzetsorganisatie en dan begint haar avontuur.

Slechts gewapend met haar camera, aikido stok en veel doorzettingsvermogen gaat ze op onderzoek uit. Dan komt ze tot de ontdekking dat zelfs de grenzen geen grenzen blijken te zijn.


Reageer