Nieuws: Far Cry 5: Lost On Mars Teaser Trailer

Geschreven door RDJ134 op 10 juli 2018 om 22:38 uur

Far Cry 5 (recensie) is een leuke game, waar nog maar bar weinig te doen valt als je het spel heb uitgespeeld. Daarom heeft Ubisoft de DLC (die je ook stand alone kan downloaden) anders aangepakt dan normaal het geval is. Geen nieuwe hoofdstukken of missies, maar hele nieuwe op zich zelf staande verhalen. De eerste is al een tijdje uit en viel wat tegen, maar op 17 juli zal Lost on Mars verschijnen en gaan we de ruimte in. Het hoe en wat is hier beneden te lezen en te zien in de onderstaande trailer.


De tweede downloadbare content (DLC) voor Far Cry® 5, Lost on Mars, is vanaf 17 juli beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Kruip in de huid van Nick Rye en reis samen met Hurk af naar Mars om een buitenaardse dreiging uit te roeien. Lost on Mars is los verkrijgbaar voor €9,99, als onderdeel van de Season Pass voor €29,99 en als onderdeel van de Gold Edition voor €89,99. Daarnaast hebben alle Far Cry 5-spelers nu toegang tot nieuwe Mars-thema's in Far Cry Arcade.

In Lost on Mars verplaatst de waanzin van Hope County naar de rode planeet, waar Nick Rye zijn maatje Hurk helpt om een buitenaardse alieninvasie tegen te houden. Lost on Mars bevat een nieuw arsenaal aan buitenaardse wapens, zoals de Blaster of Disaster, Hellfire en Morphinator, en introduceert een nieuw vervoersmiddel met Space Jets. Tevens hebben Lost on Mars-bezitters toegang tot nieuwe wapens in Hope County: de Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper en Hellfire.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Far Cry 5 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief