Nieuws: Middle-Earth: Shadow of War update info

Geschreven door RDJ134 op 17 juli 2018 om 20:16 uur

Toen vorig jaar Middle-Earth: Shadow of War verscheen was er gelijk een hoop ophef over de Lootboxes die zorgde voor grote onrust bij de gamers die er niet op zaten te wachten. In de nieuwste update word de hele market verwijderd en zijn er ook een hoop bugfixes gedaan en een aantal nieuwe dingen toegevoegd, maar daar meer over in het onderstaande stukje.


Verwijdering van de markt: De markt en microtransacties zijn volledig verwijderd uit Shadow of Warâ„¢. Gerekruteerde Orks via Online Vendetta's en Ranked Conquests worden nu bewaard in het garnizoen en in-game Mirian (in het spel) kan nu worden gebruikt om je persoonlijke Ork-leger te trainen, upgraden en aan te passen.

Wijzigingen in de Shadow Wars: De campagne na afloop, nu de epiloog genoemd, is sterk gestroomlijnd en bevat een nieuw verhaal van Shelob de Witch-King en Dark Talion. Een overwinning in de epiloog beloont spelers met de maskers van de Nazgûl, ontgrendelt krachtige nieuwe vaardigheden om de doden op te wekken, vijanden te vervloeken en sterkere monsters op te roepen. Spelers hebben ook de mogelijkheid om hun forten en leger in Mordor verder te upgraden en te verdedigen na afloop van de eindcredits.

Meer manieren om een personage aan te passen en te creëren: Het levellimiet voor volgers is verhoogd naar 80 en het levellimiet voor vijandelijke kapiteins is verhoogd naar 85. Spelers kunnen daarnaast sneller levelen met hogere XP-beloningen voor Nemesis-missies, het verslaan van kapiteins en Online Conquests. Nieuwe prestigevaardigheden zijn beschikbaar en bieden stapsgewijze upgrades van vaardigheden. Spelers kunnen ook Mirian besteden om uitrusting te upgraden naar hun huidige level door de upgrade-uitdaging te doen. Met deze uitrustingsupgrades kunnen spelers vaardigheden opnieuw vormgeven voor de perfecte combo.

Nemesis-verbeteringen: Er zijn meer legendarische Orks om tegen te komen , meer manieren om trainingsorders te krijgen (waaronder legendarische trainingsorders) en volgers kunnen spelers nu af en toe verrassen met een geschenk. Als er volgers zijn die te graag helpen en kills stelen, is er nu de optie om de Savior-functie uit te schakelen in het menu.

Nieuwe spelerskins: Spelers kunnen nu de strijd aangaan met Sauron als Celebrimbor en daarmee de eerste oorlog om Mordor herbeleven, of strijden als Dark Eltariel en Baranor.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Middle-earth: Shadow of War Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief