Nieuws: Brainpower - Animal Sauvage (from The Equalizer 2)

Geschreven door RDJ134 op 24 juli 2018 om 20:52 uur

Vandaag kreeg ik een verrassend persbericht in mijn mailbox. Want wat blijkt niemand minder dan Brainpower heeft dus een track gemaakt voor The Equalizer 2 film en werd daar bij gestaan door Stix, Pitcho & Pharoahe Monch. Het nummer is nu vrijgegeven voor de bekende streaming diensten en YouTube. Dus trek je volume open en ram op play.


De nieuwe single van Brainpower 'Animal Sauvage' is te horen in de nr. 1 film in de Verenigde Staten met Denzel Washington in de hoofdrol: THE EQUALIZER 2. Het onafhankelijke digitale platform The World Song Network heeft een nieuwe single uitgebracht van de Amsterdamse Brainpower, getiteld ‘Animal Sauvage’. Met dit nummer neemt de rapper de luisteraar op filmische wijze mee op een high impactaudio-reis. ‘Animal Sauvage’, waarvan een deel in de film te horen is.

Brainpower’s ‘Animal Sauvage’ is een nummer met Stix (Los Angeles, US), Pitcho (Brussel, België) & Pharoahe Monch (New York, US). Het nummer is een tweetalige Hip Hop track met rock en zelfs techno invloeden.

Jabari Ali, de music supervisor van THE EQUALIZER 2, vindt Brainpower een logische keuze omdat de kracht van de rapper heel goed past bij de dramatiek van de verhaallijn van de film. “Ik respecteer Brainpowers talent als artiest, songwriter en als producer. Dit nummer voegt echt enorm veel toe aan hoe deze film haar verhaal vertelt,” zegt Ali. Brainpower is volgens Ali een triple threat: “Brainpower is een pionier op meerdere vlakken en op minimaal drie vakgebieden. Hij heeft ruim 1 miljoen platen verkocht en was niet voor niets de eerste Hip Hop artiest die een MTV Europe Music Award won voor Best Dutch Act.”

“Ik voel me vereerd dat ik deel uit mag maken van een grote blockbuster als THE EQUALIZER 2. Zeker omdat ik al mijn leven lang een groot fan ben van Denzel Washington. En Antoine Fuqua (van o.a. Training Day) is een topregisseur,“ aldus Brainpower.

Brainpower maakt voor deze release deel out van het World Song Network (WSN), een onafhankelijk digitaal platform in hartje Los Angeles waar de artiest centraal staat. WSN gebruikt film, televisie en multimediacampagnes om onafhankelijke artiesten als merk te versterken. WSN werkt met verschillende hedendaagse artiesten, maar ook met klassieke iconen en hun nalatenschap, zoals Frank Sinatra en Whitney Houston. WSN heeft reeds honderden liedjes in grote films als The Matrix, The Bodyguard en Men In Black geplaatst. Andere WSN-artiesten zijn Aerosmith, Norah Jones en Ziggy Marley.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van The Equalizer 2 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief