Nieuws: For Honor Season VII: Storm and Fury nu verkrijgbaar

Geschreven door RDJ134 op 02 augustus 2018 om 18:07 uur

For Honor (recensie) is nog steeds een hele vette game (en één van de weinige Xbox One titels met Dolby Atmos) die de Xbox One bezitters op 16 augustus gratis en voor niks via het Games With Gold kunnen verkrijgen. Vandaag verscheen er weer nieuwe content en daar over gaat het onderstaande persbericht.


For Honor Season VII: Storm and Fury is nu gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Storm and Fury brengt een gloednieuwe map, grotere verbeteringen aan Helden en een update voor het rankingsysteem naar For Honor. Ook is For Honor van 16 augustus tot en met 15 september gratis te downloaden op Xbox One met Games with Gold.Nieuwe content Season VII

· Nieuwe map: De nieuwe map, Secluded Keep, is beschikbaar in Tribute, Skirmish, Elimination, Brawl en Duel.

· Grote verbeteringen aan Helden: Het huidige aantal Helden blijft verbeterd worden op basis van onder andere feedback van spelers. Warden en Valkyrie ontvangen grote updates.

· Update rankingsysteem: De update brengt twee nieuwe divisies naar het rankingsysteem, namelijk Master en Grand Master. Ook zijn spelers in staat om hun voortgang te volgen met het nieuwe Ranking Leaderboard en nemen zij deel aan Ranked Duel-matches buiten Toernooien. Toernooien rouleren op weekendbasis.


Marching Fire, één van de grootste post-launch contentupdates voor For Honor ooit, is vanaf 16 oktober beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze update bevat de nieuwe Wu Lin-factie, geïnspireerd door eeuwenoude Chinese gevechtskunsten, een nieuwe 4v4 PvP-modus, onbeperkte PvE-content, significante grafische verbeteringen en meer.

Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van For Honor Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief