Child of Light & Valiant Hearts verschijnen op de Nintendo Swtich

RDJ134 8 augustus 2018 om 19:33 uur

Ubisoft heeft vandaag bekend gemaakt dat Child of Light & Valiant Hearts naar de Nintendo Switch gaan komen. Waar door Nintendo gamers nu ook twee prachtige titels kunnen spelen, want deze zijn een ervaring op zich en een must play. Hoe en wat kan je nu hier onder vinden.


Child of Light en Valiant Hearts, de geliefde avonturen ontwikkeld door Ubisoft Montreal en Ubisoft Montpellier, zijn respectievelijk vanaf 11 oktober en 8 november 2018 verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Child of Light vertelt het verhaal van Aurora, een jong meisje dat haar zieke vader en het verloren koninkrijk van Lemuria probeert te redden van de Donkere Koningin. Samen met haar vuurvlieg Igniculus, die apart bestuurd wordt, neemt Aurora het op tegen de Donkere Koningin in uitdagende turn-based gevechten.

Valiant Hearts vertelt het op de Eerste Wereldoorlog-gebaseerde verhaal van vijf afzonderlijke vreemdelingen, bijeengebracht door de verschrikkingen van de oorlog, waarin vriendschap, liefde, opoffering en tragedie centraal staan. Spelers werken samen met een trouwe en sympathieke hond om puzzels op te lossen en achter vijandelijke linies te sluipen.





Reageer