Volkskrant al vroeg totaal uitverkocht

RDJ134 5 maart 2011 om 18:08 uur

De Volkskrant heeft een tijdje besloten een nieuwe weg in te slaan, en focussen nu ook meer op films die je voor een leuk prijsje of gratis kan scoren bij de doden bomen media die ze een krant noemen. Vandaag was het de beurt aan The American (2010), een film die door de Nederlandse regisseur Anton Corbijn is gemaakt met in de hoofdrollen George Clooney en de even eens Nederlandse Thekla Reuten. Anyway dankzij goede PR was de krant met GRATIS!! DVD (terwijl we nu in 2011 bijna allemaal op de Blu-Ray in huis hebben) in een poep en een zucht uitverkocht.

Het was vanochtend druk bij de losse verkooppunten van de Volkskrant, waar ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe katern 'V' de DVD 'The American' gratis bij de krant werd vergeven. De verhoogde oplage van maar liefst 500.000 exemplaren van de Volkskrant was in een tijdsbestek van slechts 4 uur geheel uitverkocht. De verkooppunten meldden een ware stormloop op de Volkskrant met de stijlvolle thriller van Anton Corbijn.

Philippe Remarque, hoofdredacteur van de Volkskrant, "Wij hebben deze DVD bij de krant gedaan om op een bijzondere manier te vieren dat we het nieuwe katern V lanceren, om de lezers te bedanken voor onze stijgende oplage en om 120 duizend nieuwe lezers kennis te laten maken met de vernieuwde Volkskrant. Ik ben blij dat dat zo'n succes is geworden."

Reageer