Nieuws: For Honor Event Season 7 : Reigning Inferno

Geschreven door RDJ134 op 16 augustus 2018 om 22:53 uur

Ubisoft heeft in de loop der jaren een hoop commentaar gekregen, en daar heeft het Franse bedrijf leer uit getrokken en geeft de fans wat ze willen: GRATIS!! content en evenementen. Zo is vandaag het Reigning Inferno van start gegaan die loopt tot 30 augustus, deze komt met een nieuwe game mode en unieke unlockable content. Goede nieuws voor de Xbox One bezitters is dat je nu deze titel 14 dagen lang als Game with Gold GRATIS!! ja GRATIS!! kan downloaden.


Het For Honor Season VII: Storm and Fury in-game event, Reigning Inferno, start vandaag en is beschikbaar tot en met 30 augustus. Reigning Inferno introduceert een nieuwe exclusieve gamemodus, Infernal Dominion, samen met exclusieve beloningen. Ook is For Honor van 16 augustus tot 15 september gratis te downloaden op Xbox One met Games with Gold.

De woede van Mt. Ignis zet het slagveld in vuur en vlam en verstikt de lucht met as. In de tijdsgebonden Infernal Dominion-modus ontbrandt een ring van vuur. Spelers worden door de vlammenzee gedwongen te kiezen tussen een gevecht van dichtbij of het nemen van een risico en de vlammen te trotseren. Daarnaast bevat Reigning Inferno exclusieve, tijdelijke beloningen zoals nieuwe wapens met vuurthema, Battle Outfits, Faction Ornaments en een vurig nieuw Mood-effect. Volledig nieuwe Mask Outfits, evenals een nieuwe Emote, zijn ook beschikbaar tijdens het Reigning Inferno-event.

Na de introductie van dedicated servers en nieuwe trainingsmodi blijft For Honor groeien met de release van For Honor Marching Fire op 16 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze uitbreiding bevat de gloednieuwe Wu Lin-factie, een 4v4-kasteelbelegering in de Breach-modus, onbeperkte PvE-content en meer.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van For Honor Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief