Nieuws: Far Cry 5: Dead Living Zombies Launch Trailer en Patch Info

Geschreven door RDJ134 op 29 augustus 2018 om 01:24 uur

Gisteren is voor Far Cry 5 de DLC (die ook als Stand Alone los te koop is) Dead Living Zombies verschenen, en dit is gelijk ook de laatste content voor deze titel. Ik moet eerlijk zeggen de vorige twee DLC's waren rond uit kut en erg saai te noemen en ik hoop dat deze titel dit niet is. Zo aan de trailer te zien is het dikke fun. Daar naast kreeg ook Far Cray 5 een update en wat deze veranderd is hier onder te lezen.


Dead Living Zombies koppelt spelers met Guy Marvel, de legendarische filmregisseur uit Far Cry 5 die een zwak heeft voor epische zombies. Spelers verkennen zeven verschillende filmscenario's waarin ze worden geconfronteerd met zombiehordes over daken, door landbouwgrond, militaire bases en meer. Na het voltooien van elke map ontgrendelen spelers de nieuwe Score Attack-modus, waarmee spelers wapens en uitrusting ontgrendelen met driesterrenbeoordelingen. Deze zijn tevens te gebruiken in de hoofdcampaign.Far Cry 5 update

Bovendien is de nieuwe Far Cry 5 update vanaf nu beschikbaar:

· New Game Plus: Met New Game+ herstarten spelers, na voltooiing, de verhaallijn van Far Cry 5, waarbij spelers hun progressie behouden. New Game+ biedt nieuwe elementen, zoals upgradebare perks en de Infamous-modus, waarbij vijanden meer levenspunten bevatten, meer schade verrichten en sneller reageren op de speler.

· Vernietigbare objecten: Vernietigbare objecten zijn bouwstenen die in kleine blokken uiteenspatten wanneer zij worden vernietigd. De objecten variëren van geometrische vormen tot bouwelementen, waarbij spelers verschillende vormen en texturen combineren.

Scriptingtool: Met de scriptingtool activeren map-bouwers verschillende acties op basis van het gedrag van de speler. Wanneer spelers specifieke acties uitvoeren - zoals vijanden doden, een locatie bereiken of naar specifieke objecten kijken - kunnen spelers het tijdstip van de dag wijzigen, de speler teleporteren, slowmotion toevoegen, de muziek wijzigen en vijanden of gameplay-objecten toevoegen of verwijderen. Deze tools bieden enorm veel mogelijkheden, waardoor de map-bouwers een geheel nieuwe laag aan visuele elementen toevoegen aan de creatie.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Far Cry 5 Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief