Nieuws: For Honor - Return from the otherworld - Trailer

Geschreven door RDJ134 op 25 oktober 2018 om 18:48 uur

Ook For Honor van Ubisoft doet gezellig mee aan de gehypte gekte die Halloween heet. Zo krijgen diverse modi nu spooky content en kan je ook een hoop leuke shit unlocken. Maar daar meer over in de onderstaande video en het bij behorende persbericht. Dus checken die handel!!


Vanaf vandaag tot 8 november vindt er op alle platformen een speciaal Halloween-event plaats in For Honor: Return of the Otherworld. Er worden talloze Halloween-elementen toegevoegd aan de game, waaronder de Endless March modus en de Arcade Weekly Quests. Ook bevat het event exclusieve uitdagingen, waarmee spelers kans maken op exclusieve Halloween Loot.

Endless March is een variant van de bekende 4v4 Dominion Mode, waarbij skeletten het slagveld hebben overgenomen. Soldaten worden krachtige skeletten en spelers verdienen slechts tijdelijk punten wanneer ze gebieden overnemen. De enige echte manier om punten te verzamelen, is door soldaten en vijandige spelers te lijf te gaan en om te leggen. Om te winnen, moeten spelers net als bij Dominion duizend punten scoren en alle vier de tegenspelers verslaan. Naast Endless March worden tijdens Return of the Otherworld ook exclusieve wekelijkse quests geïntroduceerd voor de PvE Arcade modus, de nieuwe modus in For Honor Marching Fire. Hierin vechten spelers tegen bloedstollende skeletten en dodelijke Shamans voor speciale, cosmetische loot.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van For Honor Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief