Horror streaming dienst Fear Unlimited opent zijn deuren

RDJ134 30 oktober 2018 om 16:52 uur

Ondertussen zien we de spreekwoordelijke bomen niet meer door het bos met Streaming Diensten waar van Netflix de ongekroonde koning is. Maar deze heeft een belabberd aanbod als het aankomt op horror films, en ook nu met Halloween laten ze fans van dit genre in de kou staan. Maar sinds vandaag is er Fear Unlimited die alleen maar horror en thrillers voor je klaar hebben staan, en opvallend is dit de eerste van twee diensten die films uit dit genre aanbieden want volgende maand komt daar ook Horrify bij. Maar goed, als je nu naar de website van Fear Unlimited gaat en daar lid word krijg je zelfs een korting van zes maanden.


Vroege vogels kunnen al tijdens de pre-release maand (vanaf 30 november) gebruik maken van een gruwelijk scherpe introductieaanbieding en betalen slechts €6,66 per maand gedurende de eerste 6 maanden. Ga voor een preview naar www.fearunlimited.nl.

"Hoewel het horrorgenre momenteel in de bioscopen een ongekende bloei doormaakt, is het aanbod op Video On Demand in Nederland en België nog altijd zeer beperkt", aldus Jan Doense. "Met FEAR UNLIMITED willen we de fans een plek bieden waar niet alleen een breed aanbod van horrorfilms te zien is, maar waar ook de pareltjes die na het inkrimpen van de DVD- en Blu-ray markt tussen wal en schip zijn gevallen een plek krijgen."

Reageer