Nieuws: Launch Trailer van 11-11: Memories Retold

Geschreven door RDJ134 op 09 november 2018 om 15:56 uur

Tot vandaag had ik nog nooit van de game 11-11: Memories Retold gehoord, die je mee neemt naar de eerste wereld oorlog die deze maand honderd jaar geleden begon en een lang slepend conflict werd in embargelijke omstandigheden. Deze titel is heel anders dan je denkt, en heeft een hele aparte visuele stijl. Maar daar meer over in de het onderstaande persbericht en de bij behorende launch trailer.


11-11: MEMORIES RETOLD is een emotioneel avontuur dat werd gecreëerd om de verhalen weer te geven van het leven aan beide kanten van het front 100 jaar geleden. Spelers zullen het avontuur beleven van Harry, een jonge Canadese fotograaf, maar ook van Kurt, een Duitse ingenieur die naar de oorlog trekt om te zoeken naar zijn vermiste zoon.

De wereld wordt tot leven gebracht in een unieke, schilderachtige stijl en de stemmen van Elijah Wood en Sebastien Koch als Harry en Kurt, gidst spelers door momenten van vrede en wanhoop, begeleid door de soundtrack van componist Olivier Deriviere.

"Dit is een speciale game voor een speciaal moment. Spelers zullen geconfronteerd worden met keuzes, sommige met beperkte gevolgen, maar andere met kapitale consequenties. Dit is een game over het leven tijdens de oorlog, op het slagveld en ernaast,” aldus Yoan Fanise, Creative Director van 11-11: MEMORIES RETOLD, DigixArt.

“Het is ons een genoegen om spelers eindelijk de verhalen van Harry en Kurt aan het front gedurende WO I te laten beleven,” zegt Hervé Hoerdt, VP Marketing and Digital, BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Dit project is voor zowel BANDAI NAMCO Entertainment Europe, als onze partners Aardman en DigixArt, één van pure passie en het resultaat van onze wil om te verbinden en diepe, meeslepende ervaringen te brengen die ook nog eens een verhaal vertellen. We hopen dat spelers evenveel van de game genieten als wij hebben genoten van de samenwerking die leidde tot het tot stand komen ervan.”

“Meeslepende verhalen neerzetten die emoties opwekken is de kern van wat we doen bij Aardman,” zegt Daniel Efergan, Creative Director of Digital at Aardman Animations. “Simpel gesteld is 11-11: MEMORIES RETOLD een verhaal over twee gewone mensen – zoals vele duizenden andere 100 jaar geleden – die in een buitengewone situatie terechtkomen.”Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten

Geen resultaten gevonden. Dit bericht is niet gekoppeld en wordt beschouwd als een algemeen bericht.

Laatste nieuws

Naar het archief