Nieuws: Prey - Official Typhon Hunter Trailer

Geschreven door RDJ134 op 06 december 2018 om 17:21 uur

Prey (recensie) mag dan alweer een kleine 17 maanden verkrijgbaar zijn voor de PC en de bekende consoles, het krijgt nog altijd met regelmaat nieuwe content. Binnenkort komt daar de Typhon Hunter waar in je onder anderen verstoppertje kan gaan spelen met andere gamers. Maar goed, daar meer over in het onderstaande persbericht en trailer.


Prey: Typhon Hunter bevat twee spannende, nieuwe modi voor Prey:

Typhon Hunter multiplayer: een bloedstollende multiplayer versie van verstoppertje waar een speler, als Morgan Yu, gestalkt wordt door vijf tegenstanders die als Mimics spelen en zich als alledaagse objecten in het zicht verstoppen voordat ze hun prooi grijpen. Morgan moet alle vijf de Mimics zien te vinden en vernietigen voordat de tijd verstrijkt. Typhon Hunter VR, die de Morgan-speler in de virtuele wereld plaatst, verschijnt begin 2019.

TranStar VR: een single player, VR-only escaperoom-achtige campaign die spelers in de schoenen plaatst van TranStar werknemers, waar ze objectives moeten voltooien en ingewikkelde puzzels moeten oplossen in Talos I, slechts enkele dagen voor de gebeurtenissen uit Prey. TranStar VR zal beschikbaar zijn voor zowel PC als PSVR.

Spelers die Prey: Digital Deluxe al hebben gekocht, of hun originele versie van Prey hebben geüpgraded met Prey: Mooncrash, zullen beide nieuwe game modi gratis ontvangen. Nieuwe spelers kunnen Prey: Digital Deluxe aanschaffen voor €39,99 om naast de originele game ook alle bijhorende en volgende updates te ontvangen; bestaande Prey-eigenaars kunnen hun game naar Prey: Mooncrash upgraden voor €19,99.
Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van Prey Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief