For Honor - Vortiger, Cinematische trailer

RDJ134 16 januari 2019 om 19:28 uur

Op 31 januari aanstaande zal het alweer derde seizoen van For Honor (recensie) beginnen en deze komt met een shitload aan nieuwe content en karakters die deze toch erg vermakelijke titel een langere houdbaarheid geeft. In het onderstaande pers bericht en trailer kan je meer informatie vinden.


Year 3 Season 1 van For Honor gaat op 31 januari 2019 van start op PlayStation 4, Xbox One en PC. Als onderdeel van dit nieuwe seizoen voegt een gloednieuwe Dark Hero, de Black Prior, zich bij het roster Helden. Dit nieuwe seizoen vormt de start van het derde jaar ondersteuning voor For Honor met vier nieuwe Helden, nieuwe maps, seizoensgebonden in-game events en regelmatige gameplayupdates.

Black Priors zijn grote, zware Helden die vechten met grote schilden en lange zwaarden. Black Priors zijn Ridders, maar ze houden zich niet aan de ridderlijke gebruiken en gaan blind voor de overwinning. Ooit vochten ze voor Apollyon, tegenwoordig is Vortiger hun leider. Spelers die in het bezit zijn van de For Honor Year 3 Pass krijgen direct toegang tot de Black Prior op 31 januari. Overige spelers spelen de Black Prior vanaf 7 februari vrij met 15.00 Staal.




Reageer