U-Niq - Scheepsrecht

RDJ134 4 april 2011 om 18:47 uur

U-Niq is één van die Nederlandse rappers van wie de flow en de muziek perfect in elkaar past, en bovendien weet deze Rotterdamse straat veteraan waar hij over praat. Volgende week ligt zijn nieuwe album in de winkels, en om je alvast in de mood te krijgen heeft hij vandaag de track Scheepsrecht online gezet. Zet je versterker harder en ram op play.



U-niq is terug! Op 8 April ligt zijn derde Nederlandstalige album 'Scheepsrecht' in de winkels. Speciaal voor alle fans geeft U-niq jullie nog een track van zijn volgende album. Na het nummer 'Vuile Was' met RBDJAN, Crooks & Kleine Viezerik, gooit U-niq vandaag het nummer 'Scheepsrecht' online. De track 'Scheepsrecht' is geproduceerd door FS Green.

'Scheepsrecht' is al te pre-orderen op Bol.com ( http://bit.ly/eWPjfS ) en ligt vanaf 8 april in de winkels. Op 10 april viert U-niq de release van zijn derde album met een keiharde avond in de Off.Corso in Rotterdam. Naast U-niq zijn er ook special guests als Kleine Viezerik, Phatt, Laise & Mr. Probz. De heren die de plek achter de draaitafels zullen nemen zijn Snelle Jelle, Antunez & D.E.F. Kaarten zijn 12 euro en kan je hier bestellen: http://bit.ly/A6K1W

Reageer