Nieuws: World War Z - Release Date Announcement trailer

Geschreven door RDJ134 op 12 februari 2019 om 16:29 uur

Hoewel ik iedere dag wakker hoopt te worden met een zombie apocalypse gaande, is de realiteit dat ik mijn junkie buren niet als zombies mag zien of ze dood mag knuppelen. Daar zijn tenslotte video games voor, alleen zombie games komen een beetje mijn strot nu uit, want we worden er mee doodgegooid op dit moment en ze lijken wel steeds slechter te worden. World War Z die gebaseerd is op de zwaar geflopte film zal op 16 april dit jaar uitkomen en om je er alvast voor in de mood te krijgen is er nu de onderstaande video verschenen.


Terwijl de vier spelers co-op modus van World War Z je tegen meedogenloze zwermen van AI-zombies plaatst, biedt PvPvZ een compleet unieke ervaring waarbij je wordt uitgedaagd om zowel de levenden als de doden te overleven in een verscheidenheid van competitieve modi die zijn ontworpen voor 4v4-gevechten. Wat PvPvE in World War Z onderscheidt van andere multiplayer-spellen is de zwerm zombies, die de arena bestormt gedurende de match, wat spelers dwingt om tegen elkaar en de ondoden te strijden en het getij van het gevecht in een oogwenk te laten keren.

World War Z komt uit met de volgende multiplayer-modi:
Scavenge Raid: Spelers racen over de map om middelen veilig te stellen en te winnen
Vaccine Hunt: Spelers moeten een object oppakken en vasthouden om punten te verdienen voor het team
Swarm Deathmatch: Twee teams gaan de strijd aan in een bitter gevecht tot het einde
Swarm Domination: Claim zones om punten te verdienen en win met je team
King of the Hill: Verover een enkele heuvel en beheer deze om overwinningspunten te verdienen

Aangedreven door de dynamische Swarm Engineâ„¢ van Saber, laat World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies per keer los op de spelers in een nagelbijtende actie-ervaring over de hele wereld, waaronder New York, Moskou, Jeruzalem en meer. Speel in co-op modus met maximaal 3 vrienden met zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en vallen om de ondoden te vernietigen en nog een dag te overleven.Reageer

Artikelinformatie

Recente nieuwsberichten van World War Z Naar het profiel

Laatste nieuws

Naar het archief