Vanavond op TV / 20 maart

RDJ134 20 maart 2010 om 18:50 uur

Zoals op elke zaterdag avond is het erg druk met de films op de Nederlandse TV, zo kunnen de Jean Claude van Damme fans afstemmen op RTL 7 voor een marathon aan slechte films van de gevallen coke snuiver. De betere films van vanavond zijn:

1: Veronica zend vanaf 20:00 de meeste bekende gevangenis uitbraak uit, dan bedoel ik niet die van Alcatraz maar The count of Monte Cristo uit 2002.



2: De liefhebbers van romeinse sandalen actie kunnen om 22:00 op RTL5 terecht voor The last legion (2007). Hierin zijn opvallend veel acteurs en actrices te zien die nu in Spartacus blood and Sand spelen.



3: Om 22:45 start op Veronica de zeer vette vampieren weerwolven film Underworld (2003) met in de hoofdrol de zeer lekkere Kate Beckinsale. Deze film kreeg nog een aantal zeer matige vervolgen die nooit meer het origineel konden overtreffen.



4: Alweer twintig jaar geleden verscheen de film Dick Tracy (1990) in de bioscopen, met een grote sterrencast en Madonna in de hoofdrollen had dit de ultieme film moeten worden. De film voldeed niet aan de smaak van de bioscoop bezoekers en werd hier door een behoorlijk cult hit die je gezien moet hebben. De film begint om 00:15 op SBS.



5: Voor de horror liefhebbers zend Nederland 3 vanaf 00:25 The exorcist: The version you've never seen uit, dit is gewoon een comerciele directors cut die enkele jaren geleden in de bioscopen verscheen en als lokkertje de çrab walk' had. Hoe dan ook YOUR MOTHER SUCK COCKS IN HELL!!!

Reageer