Gotham City Impostors aangekondigd

RDJ134 17 mei 2011 om 17:10 uur

Holy Shit Batman, Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment komen met Gotham City Impostors, een FPS waar bij je door de straten van Gotham City los gaat op je tegenstanders. Het onderstaande pers bericht verteld precies wat je dadelijk kan gaan verwachten, dus... tijd voor een schaamteloze knip en plak actie.



Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Gotham City Impostors aan, een originele download-only first-person shooter, waarin spelers strijden om de macht over een losgeslagen Gotham City dat wordt overspoeld door bedriegers, geïnspireerd door de DC Comics karakters Batman en The Joker. De game wordt ontwikkeld door Monolith Productions en wordt uitgebracht op Xbox LIVE® Marketplace voor Xbox 360®, Windows PC en PlayStation®Network.

"Gotham City Impostors verbreekt alle regels van superheldengames met een overdreven versie van een first person shooter, en speelt zich af in een deel van het DC Universum dat spelers nog niet eerder hebben meegemaakt," aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. "Monolith maakt een game die Gotham City op zijn kop zet en we denken dat fans zich geweldig kunnen vermaken met deze creatieve twist op de multiplayer helden en antihelden, als ze in een klassieke rivalentstrijd tussen Batman en The Joker belanden."

Gotham City Impostors is een multiplayer game als geen ander en spelers hebben de mogelijkheid om te rebelleren tegen conformiteit als zij hun eigen karakters customizen. Spelers kunnen als amateur good guys of schurken hun eigen Bats en Jokerz karakters maken door gebruik te maken van ongekende aanpassingsmogelijkheden, zoals waanzinnige kostuums, zelfgemaakte gadgets en een breed scala aan traditionele en zelfbedachte wapens.

De game bevat kaarten en spelmodi die geïnspireerd zijn op de DC Comics' Batman licentie. Fans kunnen www.GothamCityImpostors.com bezoeken voor meer informatie en zich inschrijven om updates omtrent de game te ontvangen.

Reageer