DVD box van het vierde Dexter seizoen heeft een datum

RDJ134 17 mei 2011 om 17:19 uur

Volgens de Peter R de Vries aflevering van twee weken geleden ben je als moord verdachte met afleveringen van Dexter op je HDD gelijk schuldig. Maar voor brave burgers is dit uiteraard een geniale serie die je gezien moet hebben. Maar vanaf 8 juni kan je de DVD Box (We leven in 2011 met Blu-Ray maar dat terzijde) van seizoen vier in huis halen. Anyway hier is het pers bericht die ik vandaag in me mailbox tegen kwam.

Het vierde seizoen van de alom gewaardeerde TV-serie Dexter is vanaf 8 juni terug op DVD. Dit seizoen wordt spannender dan ooit tevoren en werd bekroond met ondermeer twee Emmy Awards (Beste regie voor een dramaserie, Steve Shill, Beste gastacteur in een dramaserie, John Lithgow) en twee Golden Globes (Beste mannelijke bijrol in een serie, John Lithgow, Beste acteur in een TV serie- drama, Michael C. Hall). Met deze DVD box kun je het razend spannende seizoen in een ruk afkijken, waar en wanneer je maar wilt. En geloof ons: je zult tot de laatste minuut op het puntje van je stoel zitten...

In het vierde seizoen is het leven van onze hoofdpersoon Dexter (Michael C. Hall) drastisch veranderd. Van onbezorgde vrijgezel heeft hij nu de verantwoordelijkheid voor zijn gezin en is zijn vrouw in verwachting van hun eerste gezamenlijke kind. Dit alles maakt het niet alleen moeilijker om zijn nachtelijke avonturen als seriemoordenaar te verhullen, hij heeft meer dan ooit te verliezen als zijn duistere kant ontdekt wordt. Frank Lundy (Keith Carradine) is terug en heeft de oplossing van de zaak Trinity Killer tot zijn grootste prioriteit gemaakt. Dexter doet verwoede pogingen om deze moordenaar eerst te vinden en Lundy steeds een stap voor te blijven. Hoe loopt dit dodelijke spel met de Trinity Killer, Arthur Mitchell (John Lithgow), af?

Releasedatum: 8 juni 2011
Consumentenprijs: € 34,99 , 4 DVD box
Kijkwijzer: 16+, geweld, grof taalgebruik

Reageer