Vanavond op TV / 25 maart

Radical 25 maart 2010 om 19:21 uur

Zo vlak voordat het filmgeweld op de tv gaat losbarsten nog even de films van vanavond 25 maart die wat ons betreft de moeite waard zijn om te kijken. Vandaag is een dag voor ieder wat wils, want er zijn maar liefst vier noemenswaardige films op de buis gedurende de avond en nacht.

1: Om 20.30 uur zendt Veronica een persoonlijk favoriet van mij uit, namelijk The Dukes of Hazzard (2005). Deze op de geniale serie uit de jaren 80 gebaseerde film combineert de pure actie van vroeger met een nieuw jasje en goddelijke tieten!



2: Om dezelfde tijd, 20.30 uur dus, is er op RTL5 de film Cloverfield (2008) te zien. Deze kwalitatief erg goede film zorgde tijdens de release voor veel ophef, omdat het de eerste echte film na 11 september was en zich in New York een ramp afspeelt van grote proporties. Desondanks werd de film goed ontvangen en staat er voor 2011 een vervolg op de planning.



3: Deze avond is een avond van keuzes maken, want de derde film begint ook om 20.30 uur en is Enchanted (2007). Deze film van Walt Disney moet je echter niet afdoen als prutfilm, want ondanks het labeltje weet het bedrijf een sterke komedie in elkaar te draaien.



4: Wie na het kijken van Cloverfield nog niet naar bed wilt, kan meteen er achteraan om 22.10 uur doorgaan met Predator 2 (1990). Na alle actie om de drugsbende in Los Angeles op te rollen krijg je tegen het einde van de film ook een schedel van een alien te zien, als voorbode op Aliens vs Predator, maar dat even terzijde, want voor de rest brengt deze film je in een mum van tijd 26 maart binnen.

Reageer