Dead Island laat je kennis met Logan maken

RDJ134 23 juni 2011 om 01:17 uur

Dead Island komt er aan en ik kan je vertellen dat deze titel verdomd cool gaat worden, want dit lijkt een behoorlijk vette Zombie Apocalypse survival FPS met kleine RPG elementen. De PR machine stuurde ons gisteren de onderstaande mail met bij behorende screens, en deze laten je kennis maken met het karakter Logan.




Vandaag geeft Deep Silver de bio en beelden vrij van een van de characters uit de zombie action game met RPG elementen DEAD ISLAND. Ontmoet Logan.

Logan is een voormalige Amerikaanse footballster, die een verwend en succesvol leven leidde, tot zijn ego een eind maakt aan zijn zonnige toekomst. Door deel te nemen aan een roekeloze straatrace met tragische gevolgen doodt hij niet alleen een jonge vrouw - zijn onfortuinlijke passagier - hij breekt ook zijn knie, waarmee een einde komt aan zijn sportcarrière. Als gevallen ster raakt hij aan lager wal in een leven vol bitterheid en wanhoop. In een poging te ontkomen aan de demonen die hem achtervolgen, grijpt hij de kans om de schoonheid en wonderen van Banoi te ontdekken.
Helaas is de ontsnapping waar hij van droomde van korte duur als hij terecht komt in een levensechte nachtmerrie ...

Reageer