Vanavond op TV / 1 april

Radical 1 april 2010 om 19:18 uur

Een vreselijke dag is aangebroken wat betreft berichtgeving. Gelukkig laat de televisie ons vandaag niet in de steek en dat betekent dat er toch wat te zien is op de buis. Vandaag drie films die wat ons betreft de moeite waard zijn en ook meteen het gros van de überhaupt beschikbare films dekt.

1: De eerste film is The Wedding Planner (2001) dat om 20.30 uur begint op RTL8. Hoewel het geen topper is, kan het voor de fans van Jennifer Lopez en voor mensen die mensen graag hard zien werken een leuke vorm van vermaak. Alleen als de rest je ook niet aanspreekt of niks te doen hebt het overwegen waard.



2: Een andere film die vooral voor mensen interessant is die een oplossing voor problemen zoeken, is Big Daddy (1999) op Veronica. In de film is toch wel een beetje de rode draad geworden dat je met een krantje er overheen je problemen wel moet kunnen oplossen. Je begrijpt dat de toon hiermee wel gezet is.



3: De laatste film van vandaag volgt direct achter Big Daddy en is dus ook te zien op Veronica. Het gaat hier om de film The Waterboy (1998) en is wat betreft kwaliteit van deze avond in de middenmoot terug te vinden. Ook in deze film speelt Adam Sandler de hoofdrol, al staat het allemaal los van Bid Daddy.

Reageer