Campzone 2011 gaat voor de records

RDJ134 12 juli 2011 om 00:04 uur

De heren van Campzone zijn van plan een aantal records op hun naam te gaan zetten, en dat zijn niet de minste. Nu kan ik wel het hele persbericht gaan na kauwen en er een eigen draai geven. Maar hier is een schaamteloze knip en plak actie:


CampZone staat ook dit jaar natuurlijk in het teken van gamen en gezelligheid, maar er wordt een derde element aan toegevoegd. Gedurende CampZone zullen verschillende gamers uit de regio Eindhoven proberen gamemarathon-records te breken. Op 30 juli start Bob de Vries uit Aalst een recordpoging om het marathonrecord sandboxgame te breken. Dit record staat op dit moment op 36 uur. Vervolgens zullen Bart Jansen en Marco van Rooij vanaf 6 augustus proberen het marathonrecord RTS-game te breken. Dit record is nog niet gevestigd en wordt gebroken na minimaal 24 uur onafgebroken te hebben gegamed.

Daarnaast is ook CampZone zelf voorgedragen als record, namelijk als grootste outdoor lanparty. Op dit moment is door de organisatie van Guinness World Records nog niet bevestigd of deze poging wordt geaccepteerd.

Vanaf vandaag vind je op de website van het Eindhovens Dagblad en op het gamesblog van Jeffry van Geel onder andere een video-interview met Bob en Bart en nog veel meer andere informatie. Gedurende CampZone zal Jeffry namens het Eindhovens Dagblad de jongens ook van dichtbij volgen en hierover regelmatig publiceren op zijn blog en ED.nl

Reageer