DVD box van het vijfde seizoen Dexter heeft een datum

RDJ134 22 juli 2011 om 00:18 uur

Wij van Eigenwereld.nl hebben al sinds de eerste aflevering van Dexter een zwak voor deze serie moordenaar die bij het forensisch team van de politie werkt. Maar vanaf 23 Augustus zal het vijfde seizoen op DVD en Blu-Ray verschijnen, en dat is een must buy voor elke fan van deze serie.


Met een IMDB score van 9,3 uit ruim 28.000 stemmen is wel duidelijk dat Dexter tot een van de best gewaardeerde TV-series van de laatste jaren behoort. De serie won talloze prijzen, waaronder 2 Emmy Awards en 2 Golden Globes.

Dexter is de intelligente serie, met een unieke mix van humor en horror. Dexter weet je te grijpen, te fascineren, laat je op het puntje van je stoel zitten, maar maakt je ook aan het lachen. Paramount Home Entertainment brengt in augustus het vijfde seizoen van de serie op DVD. Voor de echte liefhebbers is vanaf eind augustus ook de verzamelbox met alle seizoenen van Dexter beschikbaar. Beleef het verhaal van Dexter opnieuw en zie waarom Dexter door velen tot een van de beste series ooit wordt betiteld.

Dexter - seizoen 5
De bekroonde serie met seriemoordenaar Dexter in de hoofdrol bereikt met het vijfde seizoen een nieuw hoogtepunt. Dexter is inmiddels weduwnaar en heeft de verantwoordelijkheid over zijn zoontje die, net als hij, getuige is geweest van de moord op zijn moeder. In dit seizoen probeert hij zijn leven opnieuw in te richten, als hij wordt ontmaskerd door een vrouw. Zij neemt echter een bijzonder besluit, dat een onverwachte wending aan het leven van Dexter geeft.

Releasedatum: 24 augustus 2011
Kijkwijzer: 16+; grof taalgebruik, spanning en geweld
Consumentenprijs: € 34,99 - 4 DVD box / € 44,99 - Blu-ray 4 DVD box
Speelduur: 601 minuten

Reageer