[SDCC11] Gears of War 3 Panel en Making off video

RDJ134 22 juli 2011 om 18:38 uur

Afgelopen nacht was heel het Epic team aanwezig bij een panel op de Comic Con in San Diego, en daar was ook een bad ass bike van Paul Jr. Designs (American Chopper) aanwezig die een Gears of War thema heeft. Maar goed het hele live panel verslag kan je hier terug lezen, en enjoy de onderstaande media en pers bericht.








Van choppers tot kettingzagen en graffiti, "Gears of War 3" heeft flink uitgepakt tijdens een exclusief panel op Comic-Con International in San Diego. De sterren van Epic Games Cliff Bleszinski en Rod Fergusson hebben op donderdagavond duizenden fans een kijkje achter de schermen van "Gears of War 3" laten nemen, en hebben een nieuwe speciale "Gears of War 3" chopper onthuld, gemaakt door de legendarische Paul Jr. Designs voor de televisieserie van Discovery Channel "American Chopper".

Tijdens het 60-minuten durende panel, gaven Bleszinski en Fergusson inzicht in de emotionele reis die zij hebben gemaakt tijdens het maken van het laatste deel van de trilogie en tijdens het ontwikkelen van de grootste en meest Description: Description: Description: C:Usersi-monipoDocumentsFY12GamesGOW3Gears of War 3 PEGI 2D boxshot.jpgambitieuze game van het team ooit. Fans van over de hele wereld kunnen nu in de ViDoc "Crescendo: The Making of Gears of War 3", die tijdens de show in première is gegaan, van de ontwikkelaars horen hoe zij van een verhaal over een epische oorlog een persoonlijke sage over broederschap en overleving hebben gemaakt.

Aanwezigen kregen ook een beter inzicht in de creatieve samenwerking tussen het team en de bekende graffiti artiest OG Slick. Met zijn bijdrage van unieke street art designs, politieke posters, en in-game graffiti heeft Slick een laag emotioneel realisme toegevoegd om fans zich nog beter te laten inleven in de wereld van "Gears".

Ter afsluiting van de avond, leidde Bleszinski de aanwezigen naar de overkant van de straat naar het Hard Rock Hotel, waar Paul Teutul Jr. van American Chopper zijn laatste creatie onthulde - een speciale, unieke "Gears of War" chopper. Fans krijgen de mogelijkheid om te zien hoe de creatie van de chopper en het design, dat direct uit een "Gears" universum zou kunnen komen, tot stand is gekomen in twee afleveringen van "American Chopper: Junior vs. Senior" op Discovery Channel.

Reageer