Vanavond op TV / 3 april

Radical 3 april 2010 om 19:25 uur

Voor de meesten is het of al een dagje weekend of begint het weekend nu toch wel aan te breken. Deze toch wel feestelijke dagen zou je ook voor de buis kunnen doorbrengen en voor wie dan een film wil kijken hebben we weer even een paar titels opgezocht die interessant kunnen worden.

1: De eerste noemenswaardige film is meteen één van hoge kwaliteit, namelijk Inside Man (2006) op RTL5 vanaf 20.00 uur. In deze film speelt Denzel Washington de hoofdrol in een sterke heist film met dito cast om Washington te vergezellen.



2: De tweede film in dit lijstje is eigenlijk niet echt noemenswaardig, maar vanwege diens uitermate teleurstellende kwaliteit willen we je toch even wijzen op Cyborg (1989). Hierin weet Jean-Claude Van Damme zelfs deze low budget b-movie niet te redden, zoals de onderstaande trailer ook goed laat zien. Maar mocht je in een bui zijn om dit te willen checken: vandaag is je kans. Oja, bijna vergeten, begint om 21.50 uur op RTL7.



3: Na de ellende uit Cyborg tijd voor serieuze zaken, zoals The Passion of the Christ (2004) dat om 22.40 uur begint op RTL5 direct na Inside Man. Eigenlijk is dit gewoon één grote sm-film waarin een mens nooit zoveel bloed heeft als er hier vloeit in deze non-stop 'sla Jezus de tering'-film.



4: De aanrader van deze zaterdag is een latertje, namelijk klassieker Blue Velvet (1986) dat om 23.45 begint op de Belgische zender Canvas. In deze echte cult film speelt het op sterven liggende Dennis Hopper een grote rol.



5: Tot slot heeft SBS6 voor de nachtbraker die na het stappen nog niet slapen wilt de film Tango & Cash (1989) vanaf 01.35 uur draaien. Het is geen topper van de bovenste plank, maar wel een vermakelijke cops buddy film met Sylvester Stallone en Kurt Russel.

Reageer