Kom kijken naar de finale van het COD XP Benelux Toernooi

RDJ134 27 juli 2011 om 03:01 uur

Mocht je nou de aanstaande zaterdag niks te doen hebben, dan kan je in Amsterdam je kapot blowen en naar de hoeren gaan. Ik bedoel je kan dan naar de Fame toe om daar te kijken hoe een aantal digitale top atleten het tegen elkaar op nemen in een zinderende finale van Free for All van Call of Duty: Black Ops. Daarna kan je naar de Bulldog of The Green House en de hoeren toe, maar daar moet je uiteraard wel 18 voor zijn.


ctivision Publishing, Inc. (Nasdaq: ATVI) biedt de vier beste Call of Duty spelers van de Benelux een reis naar Los Angeles aan om daar hun land te vertegenwoordigen in een wereld toernooi tijdens het Call of Duty XP 2011 evenement met $1.000.000,- in de prijzenpot.

Tijdens de voorrondes in Game Mania Hilversum en Merksem bleek het niveau van de Benelux Call of Duty spelers al zeer hoog te liggen, maar op zaterdag 30 juli zal het er echt om spannen. Op die dag zal in de Fame bij de Game Mania te Amsterdam de finale plaats vinden van het Call of Duty XP Benelux toernooi. Tussen 11.00 uur en 13.30 uur zullen de 64 finalisten uit Nederland en België strijden voor de ultieme kans om, op kosten van Activision, naar Los Angeles te vliegen en als echte sterspelers op het Call of Duty XP toernooi een gooi te doen naar de prijzenpot van $1.000.000,-.


Wil je de beste Call of Duty spelers van de Benelux in actie zien? Kom dan op 30 juli tussen 11.00 uur en 13.30 uur naar de Game Mania winkel in de Fame te Amsterdam om de spannende finale bij te wonen. Na afloop van het toernooi zullen de winnaars gelijk bekend worden gemaakt en hebben leden van de pers de mogelijkheid hen te vragen naar hun ervaringen en gedachten over het verdere verloop van het toernooi in Los Angeles.

Reageer