Vanavond op TV / 7 april

Radical 7 april 2010 om 18:49 uur

Een nieuwe dag is aangebroken en nadat we gisteren nog The Burbs aanraden is de filmtip van Eigenwereld.nl vandaag Jeepers Creepers. Enige nadeel is dat het een late film is en er een lange film aan voorafgaat.

1: Aftrappen doe ik met een Star Wars film, want om 20.30 uur begint er op RTL7 de film Star Wars: Episode 1 - The Phantom Menace (1999) waarin alle bekende te zien zijn inclusief de vogel met spraakgebrek en een motorisch probleem Jar Jar.



2: Voordat ik overga naar de filmtip is er naast Star Wars aan het begin van deze avond om eveneens 20.30 uur op RTL8 de film Desperate Measures (1998) te zien. En vrij onbekende film voor velen, met onder andere Michael Keaton van Batman, Beetle Juice en binnenkort als stem in Toy Story 3.



3: De derde en laatste film van vanavond is dus de filmtip van Eigenwereld.nl en is dus Jeepers Creepers (2001). De charme van deze film zit hem in de vibe en de broeierige sfeer die er hangt. Van de film is in 2003 nog een vervolg verschenen dat verder wel oké was en een derde deel staat voor 2011 in de agenda.

Reageer