Snoop Dogg met live band in Amsterdamse Melkweg

RDJ134 7 april 2010 om 20:34 uur

Op 28 juni zal niemand minder dan Snoop Dogg weer de lokale coffee shops in Amsterdam aan doen en dan ook nog even een concert geven met zijn live band. Wil je de shizzle my dizzle nizzle man live in de Melkweg zien? Aan zal je toch 47 euro moeten neertellen.

Snoop Dogg keert terug naar Amsterdam voor een exclusief concert in de Melkweg. Op maandag 28 juni staat de beroemde hiphopartiest opnieuw op de planken van het Amsterdamse podium, deze keer in de Rabozaal en met volledige live band. Met het nieuwe album 'Malice n Wonderland' onder de arm en nieuwe tracks met Dr. Dre, Lil Jon en Pharell in de broekzak, is Snoop weer helemaal klaar voor een nieuwe ronde. De kaartverkoop start woensdag 7 april om 10.00 uur via www.ticketservice.nl

Het vorige optreden van Snoop Dogg in de Melkweg staat velen nog vers op het netvlies. Niet alleen gaf Snoop een zinderende show, maar ook deelde hij maarliefst twee maal het podium met Willie Nelson. De countrylegende zong samen met Snoop hun gezamenlijke single 'My Medicine' - die kort daarna een megahit zou worden. Een dag eerder stond Snoop als speciale gast, met cowboyhoed en leren jas, op de planken bij het optreden van Willie Nelson.
Waar Snoop de vorige keer alleen met dj optrad neemt hij nu een volledige liveband mee. En de echte fan weet dat dat goed nieuws is: ook in 2007 trad de rapper op met band en dat was legendarisch. Deze keer staat hij bovendien niet in The Max, maar in de nieuwe Rabozaal van de Melkweg, die een prachtige entourage biedt voor een bijzondere, intieme show.

Snoop's nieuwste album, 'Malice n Wonderland' kwam in december uit en werd goed ontvangen, net als de maarliefst vier singles van het album: 'Gangsta Luv', 'That's Tha Homie', 'I Wanna Rock' en 'Pronto'. Onlangs volgde een re-release van het album met zeven nieuwe tracks en DVD: 'More Malice'. Op 28 juni kan het publiek voor het eerst live bouncen op het nieuwe materiaal.

De voorverkoop start woensdag 7 april om 10:00 uur, maar exclusief voor Melkweg-Cardhouders is er een beperkt aantal kaarten al om 9:00 uur beschikbaar. De Melkweg Card is een pas voor regelmatige bezoekers van de Melkweg, die diverse voordelen biedt. Zie www.melkweg.nl voor meer info.

Reageer