Halo: Reach krijgt een titel update in oktober

RDJ134 26 augustus 2011 om 21:14 uur

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Halo: Reach op de Xbox 360 verscheen, en deze staat nog wekelijks in de top drie van de meest gespeelde games op het Xbox Live Netwerk. Gelukkig support Microsoft en 343 Industries deze game nog steeds en zal er in oktober een grote titel update verschijnen. Wat deze allemaal veranderd kan je lezen in het onderstaande persbericht dat ik in mijn inbox tegen kwam.


Het team van 343 Industries heeft hard gewerkt aan een update voor "Halo: Reach" om nieuwe ervaringen aan fans te bezorgen en om gehoor te geven aan de feedback van de community. De meest opvallende verandering waaraan wordt gewerkt, is de terugkeer van het te gekke, dodelijke "Halo: Combat Evolved" Magnum pistool naar "Halo: Anniversary" en "Halo: Reach" multiplayer gameplay. Een toevoeging die in speciale, klassieke playlists ondersteund zal worden.

De update, die gepland staat voor een release in oktober, zal meerdere multiplayer fixes introduceren voor "Halo: Reach" waar fans om gevraagd hebben. Armor Lock absorbeert nu een 'level of damage' gebaseerd op de hoeveelheid energie die een speler nog over heeft, die de effectiviteit zal verminderen. De duur van actieve Camo's is verkort en de mogelijkheid om zwaardaanvallen te blokkeren terwijl je een ander wapen dan een zwaard gebruikt, is niet meer mogelijk. En voor fans van precisieaanvallen, het vizier "bloom" is nu configurabel, waardoor de precisie groter is tijdens snelle acties.

Deze update zal ook "Halo: Reach" spelers op de Xbox 360 4GB console zonder HDD de mogelijkheid geven Campaign en Firefight matchmaking te gebruiken, waar voorheen HDD voor nodig was.

Reageer