Seasons pas voor Gears of War 3

RDJ134 29 augustus 2011 om 16:44 uur

Over precies 22 dagen zal Gears of War 3 in de winkels liggen, en Microsoft heeft al de nodige DLC voor je in de planning staan. Sterker vanaf november zal de eerste (van vier stuks) content al beschikbaar zijn, en aangezien het Euro tijden zijn en we toch Nederlanders blijven geeft Microsoft je de kans om een Seasons Pas te kopen waar door je 33% goedkoper uit ben, dan wanneer je alles los zou kopen. Ik zeg: Doen /lamme TV reclame mode off.


De release van "Gears of War 3" op 20 september is al over enkele weken, maar Microsoft en Epic Games hebben al aangekondigd dat er meer aan zit te komen in de vorm van meerdere game add-ons voor de blockbuster van dit jaar. Vandaag is bekend gemaakt dat de "Gears of War 3" Season Pass je toegang geeft tot de eerste vier delen van downloadable content die in de loop van volgend jaar beschikbaar komen, met de eerste verkrijgbaar vanaf november.

Met extra uren aan campaign en multiplayer chaos, zullen deze game add-ons een must-have zijn voor elke "Gears" fan, en de "Gears of War 3" Season Pass is jouw manier om korting te krijgen op deze add-ons op de dag dat ze beschikbaar komen. Vanaf 20 september is de Season Pass te krijgen via Xbox LIVE Marketplace voor 2400 Microsoft Points; dat is 33 procent goedkoper dan als je de add-ons apart koopt, en is inclusief een exclusief Liquid Metal wapen set.

Ruim 1,3 miljoen spelers hebben meer dan 20 miljoen matches gespeeld in de "Gears of War 3" multiplayer beta deze lente, waardoor de puntjes op de 'i' gezet zijn. Ontwikkeld door Epic Games wordt "Gears of War 3" gereleased op 20 september, en zal in Nederland beschikbaar zijn in twee versies: de Standaard Editie (CAP 59,99 EUR) en de Limited Collector's Editie (CAP 69,99 EUR). Voor meer details, bezoek gearsofwar.xbox.com.

Reageer