Snoop Dogg treed op bij Parkpop 2010

RDJ134 8 april 2010 om 18:11 uur

Gisteren kon je hier op Eigenwereld.nl nog lezen dat de Amerikaanse rapper Snoop Dogg op 28 juni een concert in de Amsterdamse Melkweg geeft. Vandaag werd door Snoop's management bekend gemaakt dat hij 27 juni een optreden geeft in het Haagsche Zuiderpark tijdens Parkpop 2010. Dat hij dit concert hier in Den Haag geeft is niet echt vreemd, aangezien de Nederlandse chapter van de Crips (bende waar Snoop Dogg lid van is) in Den Haag is ontstaan.



Alive & kicking @ the XStage 2010. Snoop komt naar Parkpop. Op 27 juni sluit Snoop Dogg het urban podium XStage af. Onze Snoop Dogg kent een sensationele staat van dienst met diverse hits, Grammy-nominaties en samenwerkingen met de groten der aarde, waaronder Warren G en Dr Dre. In juni tourt de rapgrootheid door Europa in het kader van z'n nieuwste cd Malice 'n' Wonderland. Met daarbij een bezoekje aan Den Haag.

Parkpop viert zijn 30e verjaardag met de komst van de Amerikaanse hiphopper Snoop Dogg. De legendarische rapper bezoekt zondag 27 juni het Haagse Zuiderpark met een volledige live band. Ook de singer-songwriter Nick Lowe, de ska Latinband Ska Cubano, de Afro-Colombiaanse funkgroep Choc Quib Town en de jonge dancepopband The Popopopops maken hun opwachting op Parkpop. Dit jaar beleeft Parkpop z'n 30e editie. Happy birthday to us!

Reageer