Silent Bob uit vliegtuig gegooid

Shamrock 14 februari 2010 om 21:24 uur

Als je als bekende regisseur uit een vliegtuig wordt gezet omdat je te dik bent, dan ga je natuurlijk meteen je Twitter account misbruiken om die onverlaten eens goed de huid vol te schelden. Als je Kevin Smith heet, dan doe je dat, maar natuurlijk wel in stijl!

De gezette regisseur werd gisteren verzocht het Southwest Airlines vliegtuig te verlaten omdat hij een 'veiligheidsrisico' was. Smith beschreef het voorval uitvoerig via Twitter.

Hij vloog van Oakland naar Burbank en zat al klaar voor de vlucht toen een stewardess hem vertelde dat hij door de piloot als een veiligheidsrisico werd bestempeld.

Hij kreeg geen antwoord op zijn vraag "Wat? Was ik soms op een andere passagier gerold?" maar moest wel meteen het vliegtuig verlaten. Uiteindelijk kon hij een andere vlucht boeken bij een andere maatschappij maar Smith liet het er niet bij en ging zijn beklag doen bij Southwest Airlines.

Smith kreeg als excuus een tegoedbon van honderd dollar maar daar veegt de steenrijke regisseur, schrijver, komiek en acteur zijn bolle reet aan af. Smith wilde nog wel wat kwijt over het voorval op Twitter:

"Het Southwest Air Dieet. Hoe het werkt: Je wordt publiekelijk voor schut gezet totdat je dunner wordt. Je gewicht eraf huilen is nog nooit zo makkelijk geweest."

Reageer